Companie

get in touch

Testimoniale

Apreciem in mod deosebit proiectul special outdoor prezentat de  Euromedia, un proiect creat anume pentru brandul Magic FM si campania Radioul lui Mos Craciun, care a adus mai aproape de public spiritul sarbatorilor.

- Anne-Marie Ionescu, MAGIC FM & ROCK FM

„Anul acesta, dorind sa promovam atat „Pauza de bere”, cat si redeschiderea cunoscutei terase a Hanului, in urma consultarii cu partenerii nostri, Euromedia si Beta Cons, am ajuns la concluzia ca un proiect special outdoor este cea mai potrivita forma de promovare: mare, sugestiv, cu un text scurt si la obiect! Mesajul elaborat de agentia de creatie avea nevoie de un spatiu adecvat de expunere, iar echipa Euromedia si Beta Cons ne-a oferit exact ceea ce aveam nevoie. Putem spune cu multumire ca, atat cat putem cuantifica in acest moment, deja campania noastra incepe sa dea roade. Suntem zilnic vizitati de doritori sa ia o Pauza de Bere in Gradina Hanului".

- Ramona Popescu & Irina Arsenescu, RESTAURANT HANU' BERARILOR (GRUP CITY GRILL)

Colaboram cu Euromedia si Beta Cons de 2 ani in vederea realizarii proiectelor de promovare outdoor ale agentiei de turism, rezultatele fiind foarte bune datorita profesionalismului de care au dat dovada. Apreciem promptitudinea raspunsurilor si locatiile alese cu grija atat in Bucuresti cat si in tara. Elfida Nebi si Razvan Gaidarof sunt profesionistii care au facut tot posibilul ca alegerile noastre sa fie cele mai potrivite conform targetului nostru. Felicitari!  

- Elena Ivancenco, AGENTIA DE TURISM KUSADASI

Apreciem foarte mult creativitatea, flexibilitatea şi profesionalismul dovedite de echipa EUROMEDIA şi BETA CONS în realizarea proiectului Naţional Geographic România “Eşti unul dintre cei 7 Miliarde”, laureat recent la Washington DC cu premiul “Best Brand Promotion”. Ne bucurăm că am lucrat împreună la realizarea lui şi cu siguranţă vom fi parteneri şi pe viitor pentru alte proiecte cel puţin la fel de interesante.

- Ruxandra Chiurtu, NATIONAL GEOGRAPHIC

Suntem foarte multumiti de colaborarea cu echipa Euromedia & Beta Cons: nu au existat probleme la care sa nu gasim impreuna solutii constructive. 

- George Badarau, BRAND CONNECTION

Oameni minunati care insufletesc peisajul OOH-ului romanesc.

- Ovidiu Aleman, MINDSHARE

Pot spune ca echipa EPA este un partener de incredere - mereu atenti si intelegatori cu nevoile clientilor, si-au oferit tot sprijinul in realizarea cu succes a campaniilor. Este o echipa profesionista, care stie sa se adapteze si sa raspunda nevoilor clientilor.

- Magda Ristea, MEDIA PLANNING GROUP

Deschidere spre negociere, raspunsuri prompte si propuneri creative de proiecte speciale.

- Alexandru Miu, INITIATIVE MEDIA

Servicii si produse de calitate, promptitudine si profesionalism din partea echipei de vanzari, flexibilitate in procesul de ofertare si media buying, precum si sustinerea indirecta a clientilor finali cu solutii si oferte motivante. Felicitari !

- Gabriela Chiriac, MEDIA PLANNING GROUP

Euromedia este partenerul nostru de mai bine de 4 ani, astfel incat putem spune ca am dezvoltat de-a lungul timpului, o baza solida de colaborare. Este compania cu cea mai mare experienta in domeniul outdoorului si acest lucru se vede in modul de abordare al proiectelor. Suntem multumiti de serviciile oferite, de efortul comun al echipelor  implicate in derularea proiectelor si apreciem profesionalismul, expertiza si experienta acestora. 

- Ioana Serbanescu, KEPI CONSULT

Certificari / Afilieri